maanantai 10. marraskuuta 2014

HEI TAAS

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kukkuluuruu, täällä ollaan hengissä! Ja niin on myös poika syntynyt, josta tää kaikki hiljaisuus on johtunut. Pahoittelen syvästi, tauko venyi ihan kauhean paljon pidemmäksi, mitä osasinkaan odottaa.

Arki alkaa kuitenkin nyt rullata, ja voisin saada pelattua ja jatkettua tarinaa taas. Tosin varmasti uusia osia tulee harvemmin, kuin mitä ne nyt on kohtalaisen säännöllisesti ollut. Mutta jos edes yhden, kaksi, kolme osaa saisin kuussa tehtyä! Niin se kysymys kuuluukin;

Onko tarinalle vielä kaiken tän tauon jälkeen lukijoita? :-)
En viitsi turhaan nähdä vaivaa, kos kukaan ei enää lue.. Sitten pelaan muuten vain.

28 kommenttia:

 1. Täällä yksi innokas! Oon odottanu, milloin saadaa jatkoo Senian tarinalle :) Aivan mahtavaa, mikäli tarina vielä jatkuu. Koko "saaga" on ollut niin mun mieleen, oon odotellu täällä jatkoa.

  Joten ainakin yksi lukija yhä on!

  Terv. Näkymätön ja innokas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, ihanaa että oot vielä siellä! :-)
   Kiitos kovasti! Myönnettäköön, että mulla on ollut ikävä tarinan pariin, tätä on ollut kiva tehdä.

   Poista
 2. Lukijoita löytyy. :) Paljon onnea perheen lisäyksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla! :-) Mun pitää sunkin tarinat lukaista, oon kauheasti jäljessä!
   Kiitos! <3

   Poista
 3. Löytyy lukijoita :3 ja onnea pojasta ! :)

  VastaaPoista
 4. On tääl lukioita (tarkastan tän blogin joka päivä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ihana juttu että oot vielä siellä ja halukas lukemaan! :-)

   Poista
 5. on lukijoita ! :) ihanaa nähdä taas sut blogin parissa ja tuhannesti onnea poikavauvasta ! <3 kirjotteile vaan omaan tahtiis & nauti pojan vauva-iästä, kyllä me jaksetaan täällä ootella!

  VastaaPoista
 6. On lukijoit... Toivottavasti jatkat tätä :/

  VastaaPoista
 7. Täälläkin on tosi innokas lukija :) Oon pelännyt ties kuinka kauan että oot lopettanut kokonaan, mutta silti käynyt melkein joka päivä kattomassa, ootko postaillut! :D Ihanaa että palasit, kirjoita kun jaksat ja ehdit :) <3

  VastaaPoista
 8. Täälläki on yks lukija! (:

  VastaaPoista
 9. Millon se seuraava osa tulisikaan? :3

  VastaaPoista
 10. Mahtavaa, että teitä lukijoita on näin monta! <3 Mä lupaan jatkaa!
  Mutta en lupaa mitään päivää, keljuttaa sitten vaan jos en voikaan pitää lupaustani. Pelaan heti kun vaan ehdin ja näpsyttelen uuden osan!

  VastaaPoista
 11. Tuleeko uutta osaa kuitenkin ennen joulua?

  VastaaPoista
 12. Onnea tosi paljon pienen pojan johdosta! Ja tee ihan rauhassa sitä uutta osaa, me jaksetaan kyllä odottaa ja ymmärretään täysin kiireet, joita äitiys tuo tullessaan!

  My Blog: lauransimssailut.blogspot.fi/
  en oo viel postannu pelailusta mut tulee tänään / huomenna :)

  VastaaPoista
 13. huoh onko enää siis tulossa minkäänlaista postausta?

  VastaaPoista
 14. Onks nyt tulossa enää uusia postauksia? onha täs jo aika kaua ootettu

  VastaaPoista
 15. Mä tiedän, että te olette odottanut nyt jo ihan kohtuuttoman kauan! Painiskelen jo sen kanssa, että kannataisikohan vaan pistää piste tälle. Toisaalta mua harmittaisi tehdä niin, koska onhan tarinassa jo paljon osia ja ansaitsisi se saada arvoisensa päätöksen. Eikä jäädä näin roikkumaan. Mutta osien tekeminen vie aikaa!! :-( Tää vaatisi multa monen tunnin panostuksen putkeen, tunti siellä ja tunti täällä vie tosi paljon turhaa aikaa tarinalta. Jonka takia se on jäänyt.

  Selityksiä selityksiä. Te olette ihan syystä turhautuneita. Jotenkin silti te jaksatte kysellä ja olla kiinnostuneita tarinasta. Mä en vielä sano että tää olisi tässä, mä yritän jatkaa. Mulla on jo paljon kuvia seuraavaa osaa varten. Vielä vähän ja saan aloitettua osan kirjoittamisen. Tilanne ei ole siis ihan toivoton, ja varmaan suurin este tällä hetkellä on inspiraation puute. Kun edellisestä osasta on niin kauan, en jotenkin ole tarinassa haluamallani tavalla sisällä. Enkä halua että se näkyy teille lukijoille huonona seuraavana osana. Niimpä lupaan lukea ajatuksella tarinan nyt läpi kokonaan, jospa se inspiraatio sieltä taas tulisi!

  Kiitos teille ihan mahtavat, ihanat lukijat kun teistä ainakin jotkut vielä ovat siellä. <3

  VastaaPoista
 16. kiitti viivi että taas ilmottelit itestäs että tiien ettei tää blogi ihan turhaan tuolta kirjanmerkeistä löydy!

  ite henkilökohtasesti ainaki odotan mielelläni vähän pidemmän ajan ja saan palkkioksi laadukkaan osan, ku että tulis tosi nopeesti uutta, mut se ei oliskaa huolellista kädenjälkeä. tää ei oo kuitenkaan sun ammatti ja muista, että vaan sulla on etuoikeus päättää, millon pelaat ja millon kirjotat! pakonomainen kirjottelu/postailu näkyy varmasti myös hieman heikommalla osalla joka ei sit taas oo hyvä lukijoiden eikä sunkaan kannalta.

  todella hyvää loppukesää sulle & perheellesi, tee sitä mikä sulle on tärkeetä ja jos se ei oo tää kirjottaminen & blogin pitäminen ni ei sun tätä tartte pakolla tehä! :)

  VastaaPoista