sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

EXTRA: Kuohuva bridezilla

Ja niin koitti Hakun tärkeä päivä. Hän on iltavuorossa töissä, kun äkkiä tämän paras ystävä, Sebastian, rynnistää paikalle ilmoittaen polttareiden alusta. Jopa pomo oli asiasta tietoinen, joten Hakun ei auta kuin lähteä Sebastianin matkaan. Autossa hänelle tyrkätään juhlapuku käteen, joka pitäisi pukea ylleen.


Juhlapaikaksi osoittautuu lähiranta. Polttarit alkaa Sebastianin puheella, joka todella nostattaa kyyneleet silmiin - naurusta. Yleensä tuleva sulhanen on puettu hassusti, mutta tällä kertaa Sebastian on pukenut ylleen keijukaisen siivet. Hän tiesi heti, ettei Haku lähtisi sellaiseen leikkiin.


Sitten vähän kuohujuomaa sankarin päälle. Shamppanjasta litimärkä Haku ei osaa kuin nauraa. Hänellä on ihan parhaat kaverit. Ilta jatkuu railakkaissa tunnelmissa.


Sebastian on todella päättänyt panostaa polttareihin ja on tilannut tanssijankin tanssimaan kunnon shown Hakulle. Haku ei voi olla ajattelematta, mitä Janet tällaisesta tuumaisi.


Tanssijasta kuitenkin innostuneena päättää Hakukin laittaa jalalla koreaksi. Tanssipariksi valikoituu Hakun läheinen serkku Anita. Että tanssiminen voikin olla hauskaa!


Eikä Haku voi vastustaa kiusausta ja päättää kastella myös Anitan kuohuvalla!


Lopuksi otetaan vielä hieman yhteiskuvia ennen kuin vieraat alkavat valua koteihinsa. Voi hurja, häihin on enää muutama yö, Haku pohtii matkallaan kotiin. Häiden jälkeen pariskunta on päättänyt myös muuttaa yhteisen katon alle Janetin nykyiseen asuntoon.


Ja niin koittaa vihdoin odotettu hääpäivä. Hääjärjestelyt ovat saaneet Janetista kuoriutumaan varsinaisen bridezillan. Vielä juuri ennen H-hetkeä hän jaksaa käskyttää järjestelyistä. Milloin on kukat väärässä asennossa tai lautaset liian vinossa. Entä missä ihmeessä viipyy valkoinen matto?!


Odotus vihkikaaren alla tuntuu parista aivan sietämättömän pitkältä. Vieraathan suorastaan matelevat paikoilleen!


Vieraat ovat liikuttuneita näkemästään. Vihkipaikka on häikäisevän kaunis - morsiamesta puhumattakaan. Vielä viimeiset vieraat pinkovat paikoilleen, jotta tilaisuus voi alkaa.


Janet käyttää viimeisen hetkensä naureskellessaan Hakun asussa loistavalle tahralle. Vielä hetki sitten tästä olisi syntynyt huutoa, mutta nyt jännitys purkaantuu nauruna. Hakua ei kyllä naurata.


Vihdoin tulee aika vaihtaa sormukset ja lausua vihkivalat.


Ja vihdoin tulee kauan odotetun suukon aika. Ja vierasväki haltioissaan.


Hetkeksi hurmaava tuore pariskunta malttaa seisahtaa kaaren alle valokuvattavaksi jäädessään samalla riisisateen uhreiksi. Tunnelma on korkealla ja kaikki tuntuu olevan täydellistä.


Koittaa odotetun häävalssin aika.


Tanssahtelun jälkeen vieraat pääsevät nauttimaan ruoista suorastaan notkuvan seisovan pöydän antimista sekä tietenkin hääkakusta. Onnitteluita satelee ja sekä Janet että Haku ovat onnensa kukkuloille. Vihdoin heillä on myös yhteinen sukunimi - Kaiwi.
Vasta myöhään illalla pari kömpii luksussviittiinsä, jonka tapahtumat jääköön sinne.

4 kommenttia:

  1. Ihana jälleen kerran, tosi hyvä. Ensi kerralla hieman enemmän tekstiä, niin kaikki on kohdallaan :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tämä olikin extra, jonka takia tekstiä on vähemmän verrattuna kuviin. Kolmannessa osassa palaillaan normaaliin tekstimäärään. ;)

      Poista